12/24/2017 11:00:00 μ.μ.
0

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017, η έκθεση ζωγραφικής με θέμα «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» και φιλοξενήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών.

Την έκθεση επισκέφθηκαν, με ελεύθερη είσοδο, συνολικά 2.000 παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις 214 παιδικές δημιουργίες, με συμβουλές παιδιών για την ασφαλή οδήγηση.

Παράλληλα, όλοι οι μικροί επισκέπτες ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν από αστυνομικούς της Τροχαίας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ δημιούργησαν τις δικές τους ζωγραφιές για την οδική ασφάλεια.

Υπενθυμίζεται, ότι η έκθεση στην Πάτρα υλοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών-επιχειρήσεων:

ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΩΝ ΑΕ ΚΥΚΝΟΣ, ΝΕΑ ΟΔΟΣ, ΙΟΛΗ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ, FRIESLANDCAMPINA – ΝΟΥΝΟΥ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε., SKODA KOSMOCAR, ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.Ε., HERTZ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΠΟΔΗΛΑΤΑ IDEAL, ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε., ACHAIA BEACH MEMBER OF AIROTEL GROUP OF HOTELS και FISIKO.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.