12/06/2017 11:31:00 π.μ.
0

Συνελήφθησαν, χθες (5.12.2017) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Βέλου- Βόχας και Σικυωνίων, δύο (2) ημεδαποί, ένας (1) 27χρονος και μία (1) 21χρονη, αντίστοιχα, για ληστεία σε βάρος 51χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πολωνίας.

Ειδικότερα, προχθές (4.12.2017) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, οι ανωτέρω, ακινητοποίησαν όχημα που οδηγούσε ο 51χρονος και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν κόσμημα και τα κλειδιά του οχήματος, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Βέλου- Βόχας και Σικυωνίων, εντόπισαν τον 27χρονο και την 21χρονη χθες (5.12.2017) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και προανάκριση, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.