12/22/2017 11:56:00 π.μ.
0

Μία πραγματική ανθρώπινη τραγωδία συγκλονίζει την περιοχή της Γλυφάδας όπου το μεσημέρι της Πέμπτης, ένας άνδρας 80 ετών απανθρακώθηκε μέσα στο ίδιο του το αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο.

Όλα ξεκίνησαν όταν, στις 4 το απόγευμα, η πυροσβεστική δέχτηκε κλήση να αντιμετωπίσει πυρκαγιά σε σταθμευμένο όχημα στη συμβολή των οδών Παλμύρας και Ζέππου.

Επί τόπου έσπευσαν έξι άνδρες της πυροσβεστικής με δύο οχήματα και αντίκρισαν ένα όχημα μάρκας Fiat και μοντέλο Uno να έχει παραδοθεί στις πύρινες «γλώσσες». Στο εσωτερικό του οχήματος βρισκόταν ένα άτομο το οποίο κάηκε ζωντανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 80χρονο κάτοικο Γλυφάδας ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ενημερώθηκε πως πάσχει από καρκίνο. Οι ίδιες πληροφορίες υπαγορεύουν πως κυριεύτηκε από απελπισία με αποκορύφωμα να παραδώσει στην πυρά το αυτοκίνητό του τη στιγμή που βρισκόταν μέσα, προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν πως ο 80χρονος άνδρας περιέλουσε με βενζίνη το όχημά του πριν το παραδώσει στην πυρά.

Μάλιστα, ο ηλικιωμένος κατέγραψε σε χαρτί τις σκέψεις και τους λόγους που τον ώθησαν στο απονενοημένο διάβημα. Κατόπιν έρευνας στο σπίτι του 80χρονου άνδρα εντοπίστηκαν χειρόγραφες σημειώσεις στις οποίες ο άτυχος άνδρας εξηγούσε τους λόγους που τον έκαναν να φτάσει στην αυτοκτονία.


ΠΗΓΗ: altsantiri.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.