12/23/2017 06:51:00 π.μ.
0

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΧΕ παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Κώστα Σταματιάδη, του Προέδρου της ΔΕΠ Γιάννη Καρανάσου, του μέλους της ΔΕΠ, Προέδρου της ΕΣΧΑ Δημήτρη Σταυρακάκη και εκπροσώπων των σωματείων, η κλήρωση της προημιτελικής φάσης και του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών 2017-2018.

Τα δύο πολύ μεγάλα ζευγάρια που προέκυψαν για την προημιτελική φάση είναι: Ολυμπιακός ΣΦΠ/
Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ και Διομήδης Άργους- ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV.

Ενδιαφέρον έχει και το παιχνίδι της κληρωτίδας με το ζευγάρι Νηρέας-ΑΣΕ Δούκα από την άποψη ότι ο Νηρέας, αποτελείται υποχρεωτικά από παίχτες που έχουν αγωνιστεί στην ομάδα του ΑΣΕ Δούκα ή είναι απόφοιτοι των εκπαιδευτηρίων και είναι γνωστοί ως Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα (ΣΑΕΔ).

Μεγάλη ευκαιρία για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, θα έχει και η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Αερωπός Έδεσσας που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Φαίακα στην Κέρκυρα, ο οποίος όμως παρουσιάζεται ιιαίτερα δυνατός και προέρχεται από μια μεγάλη πρόκριση, απέναντι σε μια ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, όπως ο Φοίβος

Αναλυτικά

Προημιτελικά (Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018)
ΑΟ Νηρεύς- ΑΣΕ Δούκα
Διομήδης Άργους- ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV
Φαίακας Κέρκυρας- Αερωπός Έδεσσας
Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ

Φάιναλ φορ
1ος ημιτελικός: Ολυμπιακός ή ΑΕΚ – Διομήδης ή ΠΑΟΚ
2ος ημιτελικός: ΑΟ Νηρεύς ή ΑΣΕ Δούκα – Φαίακας ή Αερωπός


ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.