12/09/2017 11:23:00 μ.μ.
0
Η πιο κρίσιμη ώρα είναι τώρα για το Επιμελητήριο Αργολίδας!
Η ώρα που θα επιχειρήσουμε μια μεγάλη μετάβαση από το μοντέλο του κλασικού, συμβατικού, γραφειοκρατικού επιμελητήριου σε ένα εξωστρεφές δυναμικό επιχειρηματικό ευρωπαϊκό επιμελητήριο - κύτταρο καινοτομίας .
Στα έξι χρόνια της  διοίκησης της η παράταξη Δαμούλου απέτυχε να λειτουργήσει με ευήκοα ώτα.
Αναλώθηκε σε μη ουσιαστικές πρακτικές και αναποτελεσματικές λαθεμένες μεθόδους διοίκησης με έλλειψη στόχου και άνευ οράματος για το μέλλον !
Οι δικές μας προτάσεις είναι απόλυτα ξεκάθαρες.
Ο συνδυασμός μας Αναπτυξιακή Δύναμη με επικεφαλής τον Θοδωρή Βασιλόπουλο είναι έτοιμος να αποδείξει στην πράξη από την πρώτη μέρα ότι θα συγκρουστεί με όσους στέκονται απέναντι στην επιχειρηματικότητα, και την τοπική οικονομία.
Στηρίζοντας την τοπική πρωτοβουλία και θα δημιουργήσει το υγιές περιβάλλον που χρειάζεται ο σύγχρονος επαγγελματίας και η επιχείρηση.
Έχουμε όραμα, ανθρώπινο δυναμικό και καινοτόμες προτάσεις γιατί βλέπουμε τον Επιμελητηριακό θεσμό ως ένα ζωντανό συμβουλευτικό, προστατευτικό και δραστήριο σύμμαχο προς όλους ανεξαιρέτως.
Σπύρος Διολίτσης
Υποψήφιος στο εμπορικό τμήμα
Αναπτυξιακή Δυμαμη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.