12/26/2017 06:31:00 π.μ.
0

Σήμερα Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017 σε ολόκληρη τη χώρα αρχικά αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες όμως σταδιακά και από τα δυτικά θα αυξηθούν. Ασθενείς βροχές θα εκδηλωθούν από τις μεσημεριανές ώρες στο Ιόνιο και σε παράκτιες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, ενώ το βράδυ ενδέχεται να βρέξει σε νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου. Τις πρωινές και νυχτερινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους πυκνές ομίχλες. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 14 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο από -2 έως 14 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 2 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 15 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 5 έως 16 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ, και μετά το μεσημέρι τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και σταδιακά στα βορειότερα πελάγη μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.


ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.