12/21/2017 09:26:00 π.μ.
0
Για μία ακόμα φορά το κλίμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, κατά τη συνεδρίαση του, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Αντίθετα θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει “εμπόλεμο”, αφού με αφορμή διάφορα θέματα που συζητούσε το όργανο της Περιφέρειας υπήρχε ένταση και φράσεις όχι και τόσο ταιριαστές σε συνεδρίαση αιρετών.


Η ένταση αρχικά ξεκίνησε με αφορμή την συζήτηση για το πρόγραμμα κωνωποκτονίας, που να αναφέρουμε αποτελούσε συνέχεια της προηγούμενης συνεδρίασης, και είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του Περιφερειακού Συμβούλου από την Αργολίδα Ανδρέα Πουλά, ο οποίος κατηγόρησε τον Πρόεδρο ότι δεν του δίνει το λόγο, αντίθετα τον δίνει σε μη αιρετούς, εννοώντας τον διευθυντή της Διεύθυνσης Υγείας Β.Διαμαντόπουλο.

Ο κ.Πουλάς αποχώρησε από την συνεδρίαση. Η ένταση, όμως, συνεχίστηκε, αφού με αφορμή άλλα θέματα και κυρίως με την συζήτηση για την ένταξη μελέτης σκοπιμότητας για την παράκαμψη των Δολιανών στο ΕΣΠΑ , ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ν.Πατσαρίνος έκανε λόγο για “δηλητηριώδες κλίμα”.

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο με την αποχώρηση του κ.Πουλά και γιατί κατήγγειλε τον Πρόεδρο αλλά και κάποιες ακόμα στιγμές έντασης με αφορμή τη συζήτηση άλλων θεμάτων, όπως την παράκαμψη των Δολιανών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.