12/30/2017 04:26:00 μ.μ.
0
Το δια των δικών μου ενεργειών είναι μια πρακτική που πλέον δεν περνάει στον περισσότερο κόσμο και αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούν οι πολιτικοί, πολιτευτές και οι κάθε είδους πολιτικάντηδες. Αυτό με αφορμή τις ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για την έγκριση από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων των δυο έργων για την Αργολίδα,το έργο  της αποκατάστασης του Άι Γιώργη στο Ναύπλιο και την δημιουργία ενωσιακού γηπέδου.
Κατ΄αρχήν τα χρήματα αυτά είναι δικά μας, των πολιτών, άρα δεν μας προσφέρουν κάτι, απλά αυτό που κάνουν είναι να χρησιμοποιούν τα χρήματα των φορολογούμενων για έργα που κρίνονται αναγκαία.
Όλα αυτά για να εγκριθούν προϋποθέτουν την συμβολή πολλών ανθρώπων και σίγουρα την βούληση της κυβέρνησης για την πραγματοποίηση αυτών των έργων.
Άρα και την συμβολή εκτός των άλλων και του κυβερνητικού Βουλευτή, στην συγκεκριμένη περίπτωση του Γιάννη Γκιόλα και ευτυχώς δεν μπορεί κανείς να μου καταλογίσει καμία πρόθεση στήριξης του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για πολλούς γνωστούς λόγους.
Και τα δυο αυτά έργα λοιπόν κατά την δική μου άποψη είναι αποτέλεσμα μιας συνολικής προσπάθειας και της σύμπνοιας των απόψεων των αιρετών του Νομού μας και θα έλεγα πως τα εύσημα αν πρέπει να δοθούν ανήκουν σε όλους.

Υ.Γ. Δείξτε περισσότερο σεβασμό στην νοημοσύνη των πολιτών της Αργολίδας...


Σας παραθέτω παρακάτω τι ακριβώς είναι το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων:

Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων
Δημόσιες επενδύσεις θεωρούνται όλες οι πάγιες και άϋλες επενδυτικές δραστηριότητες του Δημοσίου, οι οποίες στο πλαίσιο της ακολουθούμενης επενδυτικής και γενικότερα της οικονομικής και αναπτυξιακής πολιτικής στοχεύουν στην αναδιανομή του εθνικού εισοδήματος προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Οι Δημόσιες επενδύσεις υλοποιούνται από Βουλή, τα Υπουργεία, τις Περιφέρειες, τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις καθώς και από Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Ανώνυμες Εταιρείες του Δημοσίου και Οργανισμούς (ΔΕΚΟ) και καλύπτονται οργανωτικά, διοικητικά και χρηματοδοτικά από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων(ΠΔΕ).

Το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων(ΠΔΕ) αποτελεί το σημαντικότερο μέσο άσκησης αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας και καλείται να συμβάλλει στην περαιτέρω σύγκλιση των περιφερειών, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής με στοχευόμενες δράσεις και παρεμβάσεις για την τόνωση της ενεργού ζήτησης, την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, την ενίσχυση της απασχόλησης, την ενίσχυση της οικονομικής και κοινωνικής δικαιοσύνης και τη στήριξη της ανταγωνιστικότητας.

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων(ΠΔΕ) εντάσσονται ενέργειες και δράσεις, που εγκρίνονται από το Υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, ύστερα από πρόταση των αρμόδιων φορέων και χρηματοδοτούνται σε βάρος του Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.