12/18/2017 11:29:00 π.μ.
0

Ο επιμελητηριακός  συνδυασμός  Αναπτυξιακή Δύναμη, ο Θοδωρής Βασιλόπουλος και όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι εκφράζουμε τις βαθιά ειλικρινείς ευχαριστίες μας  σε όλους όσους συμμετείχαν στη διαδικασία των πρόσφατων εκλογών, ανεξαρτήτως  των επιλογών τους.

Από τη θέση της αντιπολίτευσης  πλέον,  συγχαίρουμε τη νέα διοίκηση που προέκυψε και της ευχόμαστε  μια δημιουργική θητεία, προς όφελος όλων των επιχειρήσεων της Αργολίδας .

Μας προβληματίζει και θα εργαστούμε ώστε, το ποσοστό των εκλογέων που επέλεξε να απέχει από την πρόσφατη διαδικασία, να πειστεί για τις δυνατότητες προσφοράς του Επιμελητηρίου στην επιχειρηματικότητα  και να συμμετέχει την επόμενη φορά.

Οι 10 έδρες των εκλεγμένων συμβούλων του συνδυασμού μας, στο σύνολο των 21, βαραίνει τις πλάτες μας με ευθύνη να εργαστούμε, να συνεργαστούμε και να βρούμε προτάσεις και λύσεις. Η αναλογία αλλά και το οικονομικό περιβάλλον δεν επιτρέπει ούτε αλαζονεία ούτε λεονταρισμούς. Τα προβλήματα δεν ανήκουν μόνο στο 53% ούτε μόνο στο 47%.

 Όπως κάναμε και στην προηγούμενη περίοδο θα συμβάλλουμε δημιουργικά με τις προτάσεις μας, θα στηρίξουμε όλες τις εισηγήσεις που προάγουν το «επιχειρείν»  και  θα ασκήσουμε κριτική προς  βελτίωση των αποφάσεων.  Η επιχειρηματική κοινότητα δημοκρατικά  αποφάσισε να είμαστε παρόντες στο Διοικητικό Συμβούλιο με αυξημένη δύναμη και ανάλογη αποφασιστική ισχύ. Την επιλογή αυτήν την σεβόμαστε και θα την τιμήσουμε προσφέροντας δημιουργικά.

Οι εκπρόσωποί μας θα είναι ανοιχτοί σε όλους όσους  έχουν προτάσεις, θέσεις και σχόλια, προκειμένου να αναδειχτούν τα προβλήματα συναδέλφων μας.

Μας τιμήσατε με την ψήφο σας και θα είμαστε δίπλα σας .

Σας ευχαριστούμε όλους

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.