12/20/2017 01:38:00 μ.μ.
0

Την επιτάχυνση των απαραίτητων διαδικασιών για την κύρωση της νέας συμφωνίας μεταξύ του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Γαλλικού Ινστιτούτου Παστέρ ζήτησαν σήμερα η κυρία Μαρία Γαϊτάνου, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, και η κυρία Σίσσυ Κολυβά, μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων και του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τον Ε ΄Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Δ. Κρεμαστινό και τους βουλευτές κ. Δημήτρη Σεβαστάκη και κυρία Μερόπη Τζούφη.

Ο Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής μετά την αναλυτική ενημέρωση για την ανάγκη προώθησης της σύμβασης δήλωσε ότι από την πλευρά της Βουλής θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε «να είναι πλήρης  ο συντονισμός μεταξύ των υπουργείων και το ταχύτερο δυνατό να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια».

Η εν λόγω συμφωνία ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και είναι εναρμονισμένη με τους κανόνες λειτουργίας των ερευνητικών κέντρων της χώρας μας. Επιπλέον, συμβάλλει στη διαμόρφωση της πολιτικής για τη δημόσια υγεία και ειδικότερα για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων υγείας με ιδιαίτερη έμφαση στις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες που έχουν περισσότερη ανάγκη.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.