12/22/2017 07:52:00 π.μ.
0

Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής έξω από το εφετείο Αθηνών στην Οδό Λουκάρεως.
 
Η βόμβα εξερράγη στις 3:25 στην είσοδο του κτιρίου και προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές ακόμη και στις τζαμαρίες του 6ου ορόφου.

Νωρίτερα, στις 2.50 τα ξημερώματα, άγνωστος είχε τηλεφωνήσει στο zougla.gr και είχε προειδοποιήσει για την επικείμενη έκρηξη δίνοντας περιθώριο 40 λεπτών. 

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και δεν κινδύνεψαν ζωές. Στο σημείο βρίσκεται ομάδα από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και έγινε αισθητή σε αρκετά μεγάλη απόσταση, ενώ ανάγκασε τους περίοικους να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως δευτερόλεπτα μετά, υψώθηκε καπνός ορατός από μεγάλη απόσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τσάντα μέσα στην οποία βρισκόταν η βόμβα ερρίφθη από διερχόμενη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα. 








Η οδός Λουκάρεως έχει κλείσει από το ύψος της Λ. Αλεξάνδρας




Αστυνομικοί από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών βρίσκονται στο σημείο της έκρηξης.





Σπασμένα τζάμια στο Εφετείο


Ζημιές ακόμη και στον 6ο όροφο






Σημαντικές ζημιές σε όλο το κτίριο από την ισχυρή έκρηξη.





ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.