12/18/2017 01:32:00 μ.μ.
0

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, μία (1) περίπτωση ληστείας σε βάρος 48χρονου ημεδαπού, που είχε γίνει την 12.12.2017, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 19, 20 και 34 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι ο 19χρονος, ο 20χρονος και ο 34χρονος, την 12.12.2017 και πρώτες πρωινές ώρες, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, προσέγγισαν τον 48χρονο ημεδαπό και με τη χρήση σωματικής βίας, τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα και κινητό τηλέφωνο, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.