12/14/2017 11:21:00 π.μ.
0

ANGELA BROWN & CHRISTIAN RANNENBERG LIVE

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Δύο από τους πιο σημαντικούς μουσικούς της Blues μουσικής, 
Live το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. στο Le Café!

Η Angela Brown η κορυφαία blues φωνή των ’80s.

Μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες των blues σήμερα, αιχμαλωτίζει και συγκλονίζει το ακροατήριο της με τη δυναμική, άκρως εκφραστική και ευέλικτη φωνή της. Τραγουδάει από παραδοσιακά και σύγχρονα μπλουζ σε jazz standards, αποδίδοντάς τα – ανάλογα την περίπτωση – με τρυφερότητα ή με πυγμή!

Στις ΗΠΑ είναι γνωστή ως η "Πιο καυτή Kυρία στην πόλη" χάρη στη δυναμική και αεικίνητη παρουσία της στη σκηνή.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τα blues clubs στο Σικάγο συνοδευόμενη από πιανίστες όπως οι Little Brother Montgomery, Erwin Helfer και Lovie Lee, και έχει εμφανιστεί με φίλους όπως οι B.B.King, `Blind´ John Davis, Pinetop Perkins, Georgie Fame και Long John Baldry.

Ο Christian Rannenberg έλαβε το 2013 το βραβείο Pinetop Boogie Woogie για τον καλύτερο μπλουζ πιανίστα της χρονιάς..

Ο Rannenberg είναι ένας εξαιρετικός δεξιοτέχνης που αποδίδει με την ίδια απαράμιλλη άνεση όλο το φάσμα της blues μουσικής, σαγηνεύοντας το κοινό με το άλλοτε μελαγχολικό κι άλλοτε δυναμικό παίξιμό του.

Η βράβευση ήρθε έπειτα από 40 χρόνια στη σκηνή και πλήθος συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως οι Billy Boy Arnold, J. B. Hutto, Eddie Clearwater, John Littlejohn, Jimmy Rogers, Lefty Dizz, Sam Myers, Charlie Musselwhite, Angela Brown, Big Jay McNeely, John Heartsman, Buddy Ace, Louisiana Red, Blues Company, κ.ά.

γενική είσοδος:10 €
είσοδος για το κοινό:από τις 8.30 μ.μ.

προπώληση εισιτηρίων:Viva.gr, FOUGARO Café, 27520 47300,
En Lefko Modern Bistro, Άργος, 27510 63640

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

27520473476946594588

[email protected]

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.