12/21/2017 06:13:00 μ.μ.
0

Χαλαρώστε στα spa ή στην πισίνα, απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο με θέα, αναζωογονήστε το σώμα και το πνεύμα σας, ζήστε την εορταστική ατμόσφαιρα σε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη, σε τέσσερις top προορισμούς για χειμερινές αποδράσεις, αλλά και για όλο το χρόνο.

«Alkyon Resort Hotel & Spa», Βραχάτι Κορινθίας

Με γιορτινή διάθεση, παραδοσιακές γεύσεις και μεθυστικά αρώματα το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Alkyon Resort Hotel & Spa» στο Βραχάτι Κορινθίας επιφυλάσσει και φέτος το πιο ζεστό καλωσόρισμα με μια υπέροχη εορταστική προσφορά για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του spa center έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με υψηλά ποιοτικά πρότυπα και έχουν ως σκοπό να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη πρόταση αναγέννησης και αναζωογόνησης σε όποιον επιθυμεί να απολαύσει την εμπειρία της ευεξίας, της χαλάρωσης και της ομορφιάς. Από αρχιτεκτονικής άποψης ο νέος χώρος προκαλεί τις αισθήσεις.


Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν: εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα 18Χ5 μ., θερμαινόμενo Jacuzzi 6 θέσεων, turkish bath-Hamam, Hamam, Spa Jet, Relaxarea, γυμναστήριο, τμήμα αντιγήρανσης, 5 ατομικές καμπίνες θεραπειών, Spa Suite (διπλή καμπίνα για ζευγάρια, φίλες), αρωματικό ατομικό λουτρό υδρομασάζ, κομμωτήριο και SpaBoutique. Οι επισκέπτες του Spa έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την υπηρεσία που τους ταιριάζει μέσα από μια πλούσια γκάμα περιποιήσεων και να απολαύσουν υδροθεραπείες, θεραπείες αισθητικής, λιπογλυπτικής, μασάζ, ολιστικές θεραπείες ευεξίας και υπηρεσίες περιποίησης άκρων.

Πληροφορίες: www.alkyonhotel.gr,
e-mail: [email protected]., τηλ. 27410 52010.

Bastione Malvasia, Μονεμβασιά

Στο πιο προνομιακό σημείο του Κάστρου της Μονεμβασιάς το Bastione Malvasia προσφέρει άνετη διαμονή σε ένα χαλαρωτικό και ξεχωριστό περιβάλλον. Ζήστε την αυθεντική ατμόσφαιρα του Κάστρου και απολαύστε την επιβλητική θέα σε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Φτιαγμένα από την πέτρα της γύρω περιοχής και με απεριόριστο σεβασμό στην εικόνα και την αισθητική του Κάστρου, κάποια με μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, κάποια με τζάκια για θαλπωρή τον χειμώνα, τα δωμάτια του ξενοδοχείου Bastione Malvasia θα σας εντυπωσιάσουν.


Το πάντρεμα του παραδοσιακού στοιχείου με όλες τις σύγχρονες ανέσεις θα κάνει τη διαμονή σας μία αξέχαστη κι ευχάριστη εμπειρία. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, mini ψυγείο και δορυφορική τηλεόραση.
Πληροφορίες: bastionemalvasia.gr, email: [email protected], τηλ: 27320-63007 και 27320-63008.

Πλειάδων Γη, Τρίκαλα Κορινθίας

Το Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa, αποτελείται από 20 ανεξάρτητες σουίτες, ιδανικές για στιγμές απομόνωσης, για οικογένειες που αγαπούν την εξοχή αλλά και παρέες που αναζητούν μια διαφορετική πρόταση για τις χειμερινές τους διακοπές. Το ξύλο, η πέτρα, η μυρωδιά του ξύλου απ’ το τζάκι, και η μαγευτική θέα προς την οροσειρά της Ζήρειας, αποτελούν μόνο ορισμένα από τα χαρακτηριστικά τους. Με υπηρεσίες πέντε αστέρων το Resort καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών.



Στο Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa θα βρείτε ένα από τα πιο πολυτελή και σύγχρονα ορεινά spa της Ελλάδας. Απολαύστε το κολύμπι στην πισίνα, χαλαρώστε στο χαμάμ και αφεθείτε στη μοναδική εμπειρία του υδρομασάζ. Αναζωογονήστε το σώμα σας στον χώρο του γυμναστηρίου με προγράμματα άσκησης που ταιριάζουν στις προσωπικές σας ανάγκες και κάντε θεραπείες με εκλεκτά επώνυμα προϊόντα σε έναν εντυπωσιακό χώρο εξαιρετικής αισθητικής για απόλυτη ηρεμία, πνευματική και σωματική ισορροπία. Και όλα αυτά με θέα τη μοναδική μυθική Ζήρεια.

Πληροφορίες: www.pliadongi.gr,

email: [email protected], τηλ: 2743091137.

«Kinsterna Hotel», Μονεμβασιά

Το βυζαντινό αρχοντικό «Kinsterna» σάς υποδέχεται για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και υπόσχεται ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο! Τα υπαίθρια τζάκια δίπλα στη βυζαντινή στέρνα δημιουργούν ένα συγκλονιστικό σκηνικό, ενώ η διακριτική αλλά κομψή εορταστική διακόσμηση αναδεικνύει τον παραμυθένιο χώρο του αρχοντικού και ενισχύει τη μοναδική του ατμόσφαιρα!


Φέτος, για πρώτη φορά, το «Kinsterna» μετατρέπεται σε «αρχοντικό των ξωτικών» όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα εορταστικό «Κυνήγι του Θησαυρού». Τα γνωστά σε όλους μας ξωτικά το ’σκασαν από τα παραμύθια για να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να βρουν το χαμένο θησαυρό ακολουθώντας τους γρίφους των ξωτικών, με αναφορές στη μακρά ιστορία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αρχοντικού!

Πληροφορίες: Αγιος Στέφανος, Μονεμβασιά, τηλ: 27320-66300, [email protected].


ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.