12/29/2017 08:34:00 π.μ.
0
Σε φιλικο που διεξήχθη χθες στο γηπεδο του Παναριτιου μεταξυ των ομαδων του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ και του ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2017 το σκορ ηταν 2-4.
Το Ναύπλιο 2017 αγωνίστηκε με σοβαρές ελλείψεις, λόγω τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων των παικτών του.
Απόντες ηταν οι: ΚΑΖΑΣ,  ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΣΑΡΑΝΤΟΣ, ΔΙΑΛΙΑΤΣΗΣ, ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ, ΜΑΛΛΙΝΟΣ, ΣΚΑΡΠΕΤΖΟΣ, ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ. Επισης θα πρεπει να αναφερθεί οτι το τελευταίο 15’ η ομαδα του Ναυπλίου αγωνίστηκε με 10 επειδη ο ΠΕΒΕΡΕΤΟΣ Λ. έπρεπε να φυγει για τη δουλεια του. Σε όλη τη διαρκεια του φιλικού αγωνίστηκε και ο μικρός παπαδημητριου απο την ακαδημία της Ομαδας. Επισης αγωνίστηκε λόγω των πολλών ελλείψεων ο Σπύρος Φίλης, παρότι δεν ανηκει στην ομαδα. (Εχει σταματήσει τη ποδοςφαιρικη του σταδιοδρομία).
Απουσίες ειχε και η ομαδα του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ για διάφορους λογους. Οι ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΙΑΝΣΕΝ, ΤΕΜΕΛΚΟΦ και ΚΟΝΙΔΑΣ δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν.
Το φιλικο διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομαδων για τη συνεχεια των υποχρεώσεων τους.
Οι συνθέσεις των ομαδων:
 ΝΑΥΠΛΙΟ 2017. (ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ) Παπασαραντος Φ., Φίλης Στέλιος, Φίλης Σπύρος, Ατζαμιδης, Κομνηνός, Φλεβάρης Β., Φλεβάρης Γερ., Πεβερετος, Παπαδημητριου, Καλυβας, Μπούνος.
ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΣ ΓΣ. (ΚΟΝΤΟΣ) Αναστασάκης, Ταμπακης Γ., Ταμπακης Α., Παπασαραντοπουλος, Ρεζντα, Καββεζος, Τοπαλι, Μπελμπα, Σκρελι, Καραβιας, Κωστοπουλος.
Αγωνίστηκαν επισης οι νεαροί: Μπιτινης, Δελληγιάννης, Μπελμπα Α, και ο Τσαβδαρας.
Ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΣ ΓΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διοικηςη του Ναύπλιο 2017 καθώς και το προπονητικό επιτελείο του για την συνεργασία τους, και την άψογη φιλοξενία στην ομαδα μας. Ευχόμαστε να επιτύχουν τους αγωνιστικούς στόχους τους και με το καλο το νεο έτος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.