12/12/2017 10:10:00 π.μ.
0
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας καλεί όλους τους συναδέλφους να δώσουν το βροντερό παρόν στη Γενική Απεργία της 14ης Δεκεμβρίου 2017 της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ώστε να εμποδίσουμε τις αρνητικές εξελίξεις τόσο στο χώρο της εκπαίδευσης όσο και γενικότερα.

Ταυτόχρονα με τη μαζική μας συμμετοχή στην απεργία βάζουμε φρένο και στην επιδίωξη της κυβέρνησης, για αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου και τον περιορισμό του δικαιώματος της απεργίας.

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων στο απεργιακό συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ-Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 14 του Δεκέμβρη 2017 στην Αθήνα στην Πλατεία Κλαυθμώνος και ώρα 11:00π.μ. ζητάμε από όσους συναδέλφους επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου προκειμένου να δεσμεύσουμε το πούλμαν της μεταφοράς που θα ναυλώσουν τα σωματεία του δημόσιου τομέα.

 Οι συνάδελφοι –ισσες που επιθυμούν να μεταβούν στην Αθήνα πρέπει να το δηλώσουν στο στο e-mail του Συλλόγου μας μέχρι την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 3 το μεσημέρι.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, ΩΡΑ 11:00Π.Μ.

Για το Δ.Σ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΕΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ      ΔΟΥΡΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.