12/16/2017 10:32:00 μ.μ.
0

Ανδριανός στο 10ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος: “Η ευσυνειδησία, η δέσμευση και η προσήλωσή των στελεχών του Λιμενικού Σώματος στη διαφύλαξη του νόμου και του δημοσίου συμφέροντος είναι για ολόκληρη την κοινωνία μας πηγή έμπνευσης σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία”.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθη στην έναρξη του 10ου Τακτικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος στο Ναύπλιο. Ο κ. Ανδριανός μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

“Με αφορμή τα όσα είπε ο Υπουργός κ. Σαντορινιός για το 'άριστο αποτέλεσμα' στο ναυάγιο του Αγία Ζώνη θέλω να πω ότι, παρά την σκληρή δουλειά των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, εξαιτίας του χειρισμού από την πολιτική ηγεσία έγιναν καθυστερήσεις και λάθη και προκλήθηκε ζημιά στο Σαρωνικό, και δεν είναι κακό να το αναγνωρίζει κάποιος από τη πολιτική ηγεσία αυτό.

Θέλω να συγχαρώ όλες και όλους όσοι εργάστηκαν για την πραγματοποίηση αυτού του 10ου τακτικού συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος. Και βεβαίως, με την ευκαιρία αυτή, να συγχαρώ και να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά από αυτό το βήμα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για το σημαντικότατο έργο που επιτελείτε, συχνά υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Η ευσυνειδησία, η δέσμευση και η προσήλωσή σας στη διαφύλαξη του νόμου και του δημοσίου συμφέροντος είναι για ολόκληρη την κοινωνία μας πηγή έμπνευσης σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία, πολύ περισσότερο όταν οι επιτυχίες του Λιμενικού Σώματος είναι συχνές και μεγάλες καθώς με αυταπάρνηση, και με αυτοθυσία επιτελείτε το εθνικό και κοινωνικό καθήκον.

Όλοι γνωρίζουμε καλά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που καλείστε καθημερινά να υπερβείτε. Είναι γι' αυτό ιδιαίτερα σημαντική η δυνατότητα συστηματικής διεκδίκησης των όρων και των προϋποθέσεων για την ακώλυτη από πλευρά σας επιτέλεση του καθήκοντος αυτού, στόχο στον οποίο είμαι βέβαιος ότι το Συνέδριο αυτό θα συμβάλει ουσιαστικά.

Μ' αυτές τις σκέψεις, και με τη διαβεβαίωση ότι, όπως όλα αυτά τα χρόνια - και αυτό οι συνάδελφοί σας που υπηρετούν εδώ στην Αργολίδα το γνωρίζουν καλά - θα συνεχίσω να αναδεικνύω στην κεντρική πολιτική σκηνή κάθε ζήτημα που απασχολεί το Λιμενικό Σώμα ώστε να διεκδικούμε τις προσήκουσες κάθε φορά λύσεις, εύχομαι κάθε επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου σας, υγεία και καλή δύναμη σε όλους σας”.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.