11/07/2017 09:18:00 π.μ.
1
Θα δικαιολογούσα τα όποια λάθη εάν πρόκειται για ανθρώπους που αναλάμβαναν για πρώτη φορά, όμως εδώ ειδικά ο Πρόεδρος είναι άνθρωπος με εμπειρία χρόνων(διετέλεσε 9 χρόνια αντιπρόεδρος) .Όρισαν λοιπόν στην δεύτερη αγωνιστική παιχνίδι στις 11:00 το πρωί ,μεταξύ της Ένωσης Λέρνας και του Ποσειδώνα Πόρου, αυτή η ώρα για τις ερασιτεχνικές ομάδες είναι πρόβλημα ούτως ή άλλως αφού είναι εργάσιμη ημέρα, όμως εκτός αυτού το άρθρο πέντε της συμπληρωματικής προκήρυξης αναφέρει ξεκάθαρα πως οι αγώνες θα γίνονται Σάββατο απόγευμα και Κυριακή πρωί ή απόγευμα, όπως και άλλη ημέρα της εβδομάδας, εφόσον υπάρχουν λόγοι που κατά την κρίση της διοργανώτριας το επιβάλλουν. Σάββατο απόγευμα το γράφει ξεκάθαρα και τίθεται το ερώτημα τελικά αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν τι κάνουν ή κάνουν ότι τους κατέβει; 
Δεν ξέρω τι προβλέπεται στις περιπτώσεις που παραβιάζεται το καταστατικό από την ίδια την ΕΠΣΑ, αυτό που ξέρω όμως είναι πως αν συνεχίσουν έτσι στο τέλος το πρωτάθλημα θα τιναχθεί στον αέρα.



ΑΡΘΡΟ 5 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – ΔΙΑΡΚΕΙΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτίσει η Τεχνική Επιτροπή πρωταθλήματος της διοργανώτριας και το οποίο θα προκύψει και θα κοινοποιηθεί στα σωματεία μετά την κλήρωση. Οι αγώνες θα γίνονται Σάββατο απόγευμα και Κυριακή πρωί ή απόγευμα, όπως και άλλη ημέρα της εβδομάδας, εφόσον υπάρχουν λόγοι που κατά την κρίση της διοργανώτριας το επιβάλλουν. Η διάρκεια των αγώνων ορίζεται σε 90 λεπτά που μοιράζονται σε δύο ημίχρονα των 45 λεπτών, εκτός των αγώνων των παιδικών διοργανώσεων, των οποίων η διάρκεια ορίζεται σε 60 λεπτά (δύο ημίχρονα των 30 λεπτών). Οι ομάδες που διαγωνίζονται βαθμολογούνται με τρεις βαθμούς σε περίπτωση νίκης, με ένα βαθμό σε περίπτωση ισοπαλίας και μηδέν βαθμούς σε περίπτωση ήττας σε αγώνα που έγινε και έληξε κανονικά., Η πρωταθλήτρια ομάδα κάθε κατηγορίας ανακηρύσσεται σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κ.Α.Π. και στην παρούσα προκήρυξη. Η βαθμολογική κατάταξη των ισοβαθμούντων ομάδων στον ίδιο Όμιλο θα γίνεται σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στον ΚΑΠ Η Ε Π Σ Α διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος όταν το επιβάλλουν κοινωνικοί η άλλοι σοβαροί λόγοι, ακόμα και να αλλάξει το πρόγραμμα την προηγουμένη του αγώνα. Τα σωματεία θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα αγώνων από την ιστοσελίδα www.epsarg.gr και από τα γραφεία της Ένωσης.

1 comments:

  1. "Οι αγώνες θα γίνονται Σάββατο απόγευμα και Κυριακή πρωί ή απόγευμα, όπως και άλλη ημέρα της εβδομάδας, εφόσον υπάρχουν λόγοι που κατά την κρίση της διοργανώτριας το επιβάλλουν."

    Η συνέχεια της πρότασης το λέει ξεκάθαρα...Σίγουρα υπάρχουν ειδήσεις πιο ενδιαφέρουσες, μπορείτε και καλύτερα...Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο η στοχευμένη δημοσιογραφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.