11/29/2017 08:24:00 μ.μ.
0

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/, Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, πραγματοποίησε ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αργολίδας.

Η ενημέρωση αφορούσε τις δράσεις του ΕΠΑνΕΚ: «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β’ Κύκλος)» και «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 στη Αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Άργος.

Στην εκδήλωση έγινε αναλυτική παρουσίαση των δράσεων και ακολούθησε συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.












0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.