11/30/2017 07:17:00 π.μ.
0

Σήμερα Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 αναμένονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο και στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά με εξαίρεση τη Θράκη, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με ασθενείς σποραδικές βροχές. Σταδιακά από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά, νεφώσεις θα καλύψουν όλη τη χώρα, ενώ θα σημειωθούν βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, και στο Νότιο Αιγαίο, καθώς και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο. Χιόνι ή χιονόνερο θα πέσει στα ηπειρωτικά της βόρειας και δυτικής χώρας με υψόμετρο πάνω από 1800 μέτρα.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 7 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 19, στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 18, και στην Κρήτη από 10 έως 22.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.