8/13/2017 07:47:00 μ.μ.
1
. Της εκδήλωσης προηγήθηκε η επίσκεψη της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη και του Σάκη Ρουβά στην ιχθυόσκαλα της Κοιλάδας οι οποίοι και τίμησαν τους διοργανωτές, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φράγχθι, τον Σύλλογο Αλιέων και τον Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας. Μια ευχάριστη έκπληξη που αιφνιδίασε και τους διοργανωτές αλλά και όσους και ειδικά όσες ήταν στο λιμάνι της Κοιλάδας εκείνη την στιγμή, ειδικά οι γυναίκες έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τον Σάκη Ρουβά που ήταν πολύ προσιτός. Όσο αφορά την κυρία Βαρδινογιάννη είναι γνωστή η προσφορά της στην περιοχή και σίγουρα θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους κατοίκους της Κοιλάδας αλλά και όλου του Δήμου Ερμιονίδας





. Όσο αφορά το υπόλοιπο της βραδιάς αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους εθελοντές οι οποίοι μέρες ώρα ετοιμάζουν την εκδήλωση η οποία είχε απόλυτη επιτυχία και με την συμβολή της μοναδικής Πέγκυ Ζήνα και της Μαρίας Νομικού, ο κόσμος γλέντησε μέχρι τις πρωινές ώρες με αμείωτο κέφι.






























1 comments:

  1. Η εξωστρέφεια που δημουργεί, κάθε χρόνο η ''Γιορτή του Ψαρά'' αναδεικνύει τον ανοικτό και φιλόξενο χαρακτήρα των κατοίκων της Κοιλάδας.
    Ενα χαρακτήρα που διέκρινε πάντα τους Κοιλαδιώτες. Συγχαρητήρια στούς διοργανωτές και σε όλου τους συμμετέχοντες. Δημήτριος Π.Ηλιού 14/8/17,Βούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.