5/18/2017 09:17:00 μ.μ.
1
   
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για το πρώτο εξάμηνο του 2017 που διοργάνωσε το Περιφερειακό Ιατρείο Μύλων σε συνεργασία με το τμήμα επισκεπτών Υγειάς του Κέντρου Υγείας Λυγουριού. Το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιήθηκε στα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής ευθύνης του Περιφερειακού Ιατρείου Μύλων(Μύλων,Κιβερίου,Κεφαλαρίου,Σκαφιδακίου) και περιελάμβανε ενημέρωση πάνω σε θέματα όπως πρόληψη μεταδοτικών ασθενειών, κανόνες υγιεινής, υγιεινή διατροφή, στοματική υγιεινή,μαθαίνω να μην καπνίζω,σχολικός εκφοβισμός.
   Ο υπεύθυνος του προγράμματος ιατρός κ. Κων/νος Κατσαρός ανέφερε ότι οι δράσεις θα συνεχιστούν και  σε θέματα για ενήλικες, τονίζοντας χαρακτηριστικά: ‘’Στόχος μας είναι η Πρόληψη. Η ενημέρωση μέσω προγραμμάτων Αγωγής Υγείας συμβάλλει στην ετοιμότητα και αποφασιστικότητα του καθένα ατομικά και όλων μαζί συλλογικά για τη βελτίωση της Υγείας των πολιτών’’. Σ.Π.



1 comments:

  1. Μπραβο και συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια, θα βοηθησει πολυ κοσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.