1/03/2016 10:00:00 μ.μ.
0

Σε  μια εβδομάδα από τώρα η ΝΔ καλεί και πάλι τους ψηφοφόρους της να πάνε στις κάλπες και να αναδείξουν τον επόμενο αρχηγό του κόμματος και οι στοιχηματικές εταιρείες φαίνεται πως έχουν χρίσει το φαβορί της αναμέτρησης.


Ο β’ γύρος των εκλογών την επόμενη Κυριακή 10 Ιανουαρίου είναι η μέρα της κρίσης για τους δυο «μονομάχους» τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που μέσα στην περίοδο των εορτών έκαναν τις επαφές τους, συζήτησαν με κόσμο, ενώ παράλληλα έκαναν τις παρασκηνιακές… συμφωνίες τους με κομματικά και μη στελέχη. Μένει αυτή η εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνουν οι τελικές κινήσεις από τους δυο υποψηφίους.
Οι στοιχηματικές εταιρείες λοιπόν δείχνουν με τις αποδόσεις τους πως σε αυτή την αναμέτρηση υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται κάποια… έκπληξη!
Σύμφωνα λοιπόν με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών:
-Στην εταιρεία stoiximan, ο Μεϊμαράκης είναι το απόλυτο φαβορί με απόδοση 1.30, ενώ ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 3.30.
– Στην εταιρεία sportingbet, τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα για τον Κυριάκο, αφού ο Μεϊμαράκης μπορεί να έχει την χαμηλότερη απόδοση, θεωρώντας και αυτή η εταιρεία ότι είναι το φαβορί με 1.33, ωστόσο ο Μητσοτάκης δεν είναι πολύ μακριά με απόδοση 3.00.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.