1/02/2016 05:54:00 μ.μ.
0





AKOYΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 05.30

Ο κύριος Θεοδόσης Πελεγρίνης, βγήκε χθες στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "οι αταίριαστοι" και αναφέρθηκε στο τμήμα μας. Εν ολίγοις είπε, πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τμήματα θεατρολογίας στην Πάτρα, στην Αθήνα, στο Ναύπλιο και ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στάθηκε στο τμήμα του Ναυπλίου, τονίζοντας πως λειτουργεί μόνο με 2 μέλη ΔΕΠ.
Αρχικά να υπογραμμίσουμε πως το ΤΘΣ Ναυπλίου λειτουργεί με 16 μέλη ΔΕΠ. Ορίστε τα ονόματα όπως αναγράφονται στην επίσημη σελίδα του Τμήματος του Πανεπιστημίου πελοποννήσου:
Άλκηστις Κοντογιάννη
Χρήστος Καρδαράς
Βασιλική Μμαρμπούση
Μαρία Βελιώτη
Βαρβάρα Γεωργοπούλου
Ιωάννα Καραμάνου
Μαρίνα Κοτζαμάνη
Γιάννης Λεοντάρης
Αντωνία Μερτύρη
Αθανάσιος Μπλέσιος
Αγγελική Σπυροπούλου
Αστέριος Τσιάρας
Κωστούλα Καλούδη
Μαρία Μικεδάκη
Έλενα Παπαλεξίου
Σοφία Βουδούρη
Αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας που δεν γνωρίζει προφανώς ο κύριος Πελεγρίνης.
Εκτός αυτού, να ενημερώσω πως το τμήμα στην Θεσσαλονίκη δεν είναι θεατρολογίας, άλλα σχολή θεάτρου. Μικρής σημασίας. Κάτι σχετικά με το θέατρο είναι.
Καταλαβαίνω την αγωνία των ανθρώπων που ασχολούνται με το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα να εξοικονομήσουν χρήματα συγχωνεύοντας τμήματα και κόβοντας κονδύλια, άλλα η ανυπόστατες δηλώσεις και οι ανακρίβειες δεν είναι τρόπος να πετύχεις τον σκοπό σου. Το λιγότερο που περιμένουμε από τους πολιτικούς αυτής της χώρας είναι να είναι τουλάχιστον επαρκώς ενημερωμένοι σχετικά με τους φορείς της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.
Να ενημερώσω πως ο κύριος Πελεγρίνης, για όσους δεν ξέρουν, είναι υφυπουργός παιδείας και ιδιαίτερα θεατρόφιλος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.