1/03/2016 07:31:00 μ.μ.
0
Ήταν πράγματι ντέρμπι με τα όλα του το παιχνίδι μεταξύ του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και της Ένωσης Λέρνας, Το αποτέλεσμα της ισοπαλίας κρατάει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος τον Αργοναύτη μετά το άτυχο αποτέλεσμα που είχε με τον Αριστείωνα και τον Ερμή που έχουν μόλις 3 βαθμούς διαφορά από τον σημερινό γηπεδούχο. Είχε αποβολές παιχτών, αποβολή του τεχνικού τιμ της Λέρνας, διακοπή του αγώνα ύστερα από επεισόδιο  με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και παίχτη από τον πάγκο της Λέρνας που μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί νευρίασε με τον τρόπο που πανηγύρισε ο γκολκήπερ της γηπεδούχου ομάδας και κάποια μικροεπεισόδια στην εξέδρα που όμως δεν εξελίχθηκαν γιατί τα αποσόβησαν οι ψυχραιμότεροι . Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι αυτό καθ αυτό, το Κουτσοπόδι ήταν καλύτερο παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε η Λέρνα με το γκολ του Καραγκούνη, όμως όλα τα παραπάνω έριξαν την ψυχολογία των παιχτών που είχαν το βάρος της έδρας και τους αποσυντόνισαν . Το γκολ της γηπεδούχου ομάδας το έβαλε ο Κουτσοδήμος.

ΠΑΟΚ: Πλατής, Σοφός, Κουτσοδήμος, Μπόμπος, Φίλης, Αντωνιάδης, Μουζακιώτης (76’ Αϊβαλιώτης)Μπλάτσος (46’ Καλυβόπουλος), Χατζησοφρωνίου, Μουσταφά (66’ Χατζηξενοφών), Μπέλμπα. ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ:Κατσαούνης, Γ.Διαμαντής, Κiρβαλίτζε, Ν.Κατσίρης, Λαζάρου, Α.Διαμαντής, Αποστόλου (88’ Γεωργίου), Ζίου, Β.Κατσίρης, Γιάννος, Καραγκούνης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.