1/04/2016 07:37:00 μ.μ.
0
Στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη όλοι χωράνε. Με την προυποθεση ότι σέβονται τις αρχές και τις αξίες της.
Αυτές τις αρχές μας, τις ιδρυτικές και διαχρονικές, στίς οποίες ήρθε τώρα η ώρα να επανέλθουμε. 
Ηρθε ή ώρα να τις επαναδιατυπώσουμε.
Ηρθε η ώρα να τις επικαιροποιήσουμε.
Ηρθε η ώρα να εξήγσουμε ΞΑΝΑ στον πολίτη τι σημαίνουν.
Γιατί τα τελευταία χρόνια κάποιοι φρόντισαν να μας απομακρύνουν απ΄αυτές. Λές και ντρέπονταν γι αυτές. Λές και ήθελαν κάτι άλλο που δεν τολμούσαν να διατυπώσουν ανοιχτά. Λές και ήθελαν -- και μάλλον ήθελαν -- να μας οδηγήσουν σε άλλες ΄΄όχθες".
Τώρα είναι ή ώρα να κάνουμε ξανά πράξη τη δημιουργική σύνθεση των δυνάμεων της κεντροδεξιάς όπως μας έχει διδάξει η ιστορική μας ηγεσία.
++ Με ιδιαίτερη φροντίδα για τον πολίτη.
++ Με ιδιαίτερο ενδιάφερον για την κοινωνία.
++ Με κυρίαρχο μέλημα μας τον συγκερασμό της πολιτικής σταθερότητας, της οικονομικής ανάπτυξης, της κοινωνικής συνοχής. Γιατί όποιος γυρνάει την πλάτη του στις ανάγκες της κοινωνίας, ειδικά σε περίοδο μεγάλης δοκιμασίας όπως σήμερα, θα βρεί μπροστά του τοίχο.
Γιά όλα αυτά καλώ όλους τους φίλους, όλες τις φίλες να δώσουμε τη Κυριακη που μας έρχεται μεγάλη, ξεκάθαρη πλειοψηφία ανανέωσης της Κεντροδεξιάς στο Βαγγέλη Μειμαράκη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.