12/29/2015 01:37:00 μ.μ.
0



Οταν (σε) θέλει, το στοίχημα είναι ωραίο το ατιμούτσικο. Ειδικά όταν πληρώνεσαι προτού λήξει το ημίχρονο... Στη σούμα χθες πονταρίστηκαν 26 μονάδες και βγήκαν, χάρη σε συνολικό 50% (2/4), 51,55 μονάδες.

Στο διήμερο, αν διάλεγα ένα ματς για ποντάρισμα, αυτό θα ήταν η Λίβερπουλ: μου κάνει και μου παρακάνει το 1.67 στο Σάντερλαντ, ενάντια σε μια ομάδα με άθλια άμυνα. Και η Λίβερπουλ που είδα με τη Λέστερ άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια...

Η πρωτοπόρος Λέστερ υποδέχεται τη Σίτι, απόψε. Στο "Ανφιλντ" το Σάββατο μου έδειξε, αναμενόμενα θα πει κανείς, "λίγη" για να διαχειριστεί την πρωτιά και η Σίτι έχει παίκτες που σκοράρουν με... μισή ευκαιρία αλλά ανασταλτικά οι "αλεπούδες" θα βρουν χώρο για φάσεις. Ο συνδυασμός διπλού και over στο 2.40 κρίνεται δίκαιος.

Από Primera, το πρόγραμμα είναι κακό και οι αποδόσεις… πετσοκομμένες όπως το 1.40 του άσου στο Σεβίλλη – Εσπανιόλ. Στο 1.90 κινείται η νίκη της Εϊμπαρ υποδεχόμενη τη Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία θα παραταχθεί χωρίς το δίδυμο των βασικών της στόπερ (Εσπινόσα και Ερνάντες) ελέω τιμωριών. Εχει καιρό να κάνει καλό ματς η Εϊμπάρ, ιδού η ευκαιρία…

Το πλήρες άρθρο, όλες οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter, Google+ αλλά και προσωπικό facebook group)






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.