12/28/2015 03:15:00 μ.μ.
0

Το Σάββατο έκλεισε με κέρδος καθώς πέρασε η δυάδα με το under στο "Ανφιλντ" και τον άσο της Σουόνσι. Δεν σβήνεται ωστόσο η έτερη δυάδα, με g/g σε Τότεναμ - Νόριτς και Μπόρνμουθ - Κρίσταλ Πάλας, που πήγε άκλαφτη και στην οποία είχαν πονταριστεί περισσότερα.

Το στοίχημα θέλει και ρίσκο και η Αστον Βίλα, που πιθανότατα θα υποβιβαστεί στο τέλος της χρονιάς, θα το παλέψει όσο μπορεί. Παίζει με μια Νόριτς που βρίσκεται εμφανώς σε κακό "φεγγάρι" και το κίνητρο της Βίλα, αν και πρόωρα, είναι τεράστιο. Εξ ου και μου φαίνεται μεγάλο  το 3.90. Πολύ μεγάλο για να αγνοηθεί.

Οσο για το ντέρμπι της... ξενέρας (Γιουνάιτεντ - Τσέλσι) και των ολλανδικών πάγκων (Φαν Χάαλ - Χίντινκ); Αυθόρμητα πήγε το μάτι στην ισοπαλία με τιμή στο 3.15, η οποία πάει στο 4.15 αν η ισοπαλία είναι με γκολ: κάτι σε 1-1 δεν κάνει και σε εσάς;

Δύο ζαριές, μεγάλα αμφότερα. Ψάχνοντας για μια δυάδα (με γκολ φυσικά) το αμφίτερμα στο Γουότφορντ - Τότεναμ το περίμενα στο 1.60 και το συναντώ στο 1.80, άρα μου κάνει. Το αυτό και στο Εβερτον - Στόουκ όπου αμφότερες εσχάτως σκοράρουν με μικρό ποσοστό αν αναλογιστεί κανείς τις ευκαιρίες που έχουν.

Το πλήρες άρθρο, όλες οι επιλογές της Δευτέρας και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter, Google+ αλλά και προσωπικό facebook group)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.