12/26/2015 11:35:00 π.μ.
0


Περίεργη, πολύ περίεργη η αγωνιστική της Boxing Day στο Νησί, με δεδομένο ότι παίζουν πάλι... από Δευτέρα.

Τούτη η διπλή αγωνιστική θα κρίνει πολλά, κυρίως τη μάχη του τίτλου όπου η απίθανη Λέστερ διάγει περίοδο φοβερής φόρμας και ρέντας. Και παίζει ενάντια στην πιο βαριά φανέλα της Αγγλίας, τη Λίβερπουλ, η οποία και με ελλείψεις θα κατέβει στην άμυνα και με κακή ψυχολογικά ύστερα από τις έσχατες κακές της εμφανίσεις. Ο άσος κατέρρευσε από το 2.30 στο 1.95, τουλάχιστον αστείο για να ασχοληθώ. Και να νικήσει (λέω ότι μπορεί...), δεν αξίζει... Οποιος παίξει άσο, ρισκάρει.

Ασος στο 1.95 σημαίνει ότι η Λίβερπουλ έχει 51% πιθανότητες για νίκη: έχει; Οχι βέβαια. Για να το πιάσω και ανάποδα, το 3.70 του διπλού σημαίνει 27,02% πιθανότητες νίκης στη Λέστερ. Προφανώς και υπάρχει λάθος αλλά, πλην των απουσιών στην άμυνα της Λίβερπουλ, υπάρχει και θέμα με τον αρχισκόρερ Βάρντι (15 γκολ και 3 ασίστ σε 17 ματς) που βγήκε με ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος. Σκέψη με ρίσκο είναι το under, σε τιμή 2.20... Κρίσιμο ματς για αμφότερες, λίγα ρίσκα, έχει λογική. Αν βγει, βγήκε. Μπορεί το απόγευμα να δούμε κάνα 4-0 και να τρίβουμε τα μάτια μας αλλά τούτο δεν εκτιμάται, δεν προβλέπεται.

Και, για να ολοκληρώσω με τα... περίεργα, και η Γιουνάιτεντ στο 2.35 δεν αξίζει, άλλωστε ο Ζοσέ Μουρίνιο (μην πάει Ρεάλ; Ευχή και επιθυμία!) είναι stand by σε μια ομάδα που δεν ξέρει γιατί κρατά ακόμη τον Λουίς Φαν Χάαλ, αλλά και η Αστον Βίλα δεν παίρνει για ρίσκο κι ας δίνει must win game με την (πολύ ντεφορμέ) Γουέστ Χαμ.

Κατά τα λοιπά, η Τότεναμ είναι σαφώς πιο οργανωμένη και παίζει πιο μεθοδικά από τη Γιουνάιτεντ, την οποία... γλέντησε πρόσφατα η Νόριτς αλλά χώρους να κάνει αντεπιθέσεις θα βρει. Goal/goal και στο Μπόρνμουθ - Πάλας καθώς αμφότερες έρχονται από σειρά καλών αγώνων με επιθετική αποτελεσματικότητα.

Το πλήρες άρθρο, όλες οι επιλογές του Σαββάτου και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter, Google+ αλλά και προσωπικό facebook group)






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.