12/29/2015 10:06:00 π.μ.
0

Τη μέριμνα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου για τους εργαζομένους της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου, μετά την αποτυχία της ανακεφαλαιοποίησής της, κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου 2015.

Κατόπιν τούτου και μετά την πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και την εισήγηση της παράταξης της πλειοψηφίας ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε ψήφισμα σύμφωνα με το οποίο:

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στηρίζοντας τους εργαζομένους της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου, ζητά από το Υπουργείο Οικονομικών και την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ως τον διάδοχο φορέα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου, τη διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων της, μετά την αδυναμία ανακεφαλαιοποίησής της. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα παρέχει κάθε νομική στήριξη στους εργαζομένους, αξιοποιώντας για το σκοπό αυτό και το θεσμό του Συμπαραστάτη του Πολίτη».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.