12/30/2015 12:30:00 μ.μ.
0

Σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται εσχάτως σχετικά με το οδικό τμήμα Ριζόμυλος – Κορώνη, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου προέβη στην εξής δήλωση:

«Επαναδιατυπώνουμε την πάγια άποψή μας ότι το οδικό τμήμα Ριζόμυλος – Κορώνης, όπως επίσης το τμήμα Πύλος – Μεθώνη, αποτελούν αναπτυξιακούς άξονες που ανοίγουν νέους ορίζοντες στη Μεσσηνία και τη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Ιδιαίτερα δε το τμήμα Καλαμάτα – Ριζόμυλος αποτελεί κρίσιμο άξονα που προσφέρει νέες προοπτικές σύνδεσης της Καλαμάτας με την ενδοχώρα της Μεσσηνίας. Επιμένουμε στην άποψή μας ότι για το τμήμα Καλαμάτα - Ριζόμυλος θα πρέπει να υπάρξει νέα χάραξη, ώστε να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός σύγχρονου άξονα, που θα καλύπτει όλες τις απαιτήσεις ασφάλειας και άνεσης. Το Υπουργείο Υποδομών θα πρέπει να προσανατολιστεί σε αυτή την κατεύθυνση ώστε επιτέλους να αποκτήσει η Μεσσηνία το ενδομεσσηνιακό οδικό δίκτυο που απαιτείται».  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.