12/22/2015 06:45:00 μ.μ.
0

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Π. Κουρουμπλή με θέμα έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας στο οποίο εκτίθενται τα σημαντικά προβλήματα που θα ανακύψουν στην ΔΑ Αργολίδας και την αστυνόμευση της περιοχής από την ενδεχόμενη διάθεση αστυνομικού προσωπικού για τη φύλαξη του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

“Με την παρούσα Αναφορά σας κοινοποιώ συνημμένως έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας στο οποίο εκτίθενται τα σημαντικά προβλήματα που θα ανακύψουν στην ΔΑ Αργολίδας και την αστυνόμευση της περιοχής από την ενδεχόμενη διάθεση αστυνομικού προσωπικού για τη φύλαξη του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου”.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.