12/22/2015 07:00:00 μ.μ.
0
Οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης συνεχίζονται και μας δίνουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουμε, να χαρούμε, να νιώσουμε ψυχική και πνευματική αγαλλίαση.


Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, θα πραγματοποιηθεί μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή εκδήλωση με έντονο το στοιχείο της ποιότητας αλλά και της αξιοποίησης Τοπικών Συνόλων. Η Χορωδία «Ορφέας Τρίπολης» μαζί με καταξιωμένους καλλιτέχνες θα μας παρουσιάσουν, το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ GALA «Μια φορά κι έναν καιρό τα Χριστούγεννα».

Η νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων είναι πάντα ξεχωριστή και λαμπερή, σαν παραμύθι.

Έτσι ξεχωριστό και λαμπερό θα είναι και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Gala που διοργανώνεται στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Αποσπάσματα από γνωστές όπερες, μιούζικαλ, Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, θα ντύσουν μουσικά τη μαγική αυτή νύχτα.

Αναλυτικά συμμετέχουν οι:
Μαρία Μητσοπούλου (Υψίφωνος), Δημήτρης Παξόγλου (Τενόρος), Ηθοποιός-Αφηγήτρια: Μαρίνα Καλογήρου, Κείμενα: Γιάννης Φίλιας, Συμμετέχει η χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης, Διεύθυνση χορωδίας μουσική διδασκαλία Χριστίνα Αθανασοπούλου,  Συνοδεύει ορχήστρα Δωματίου, Διευθύνει ο Θεόδωρος Γ. Λεμπέσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.