12/29/2015 08:59:00 μ.μ.
0
Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Παναργειακού στο επιμελητήριο Αργολίδας με μικρή συμμετοχή του κόσμου, το Δ.Σ. έθεσε στην διάθεση των συμμετεχόντων της γενικής συνέλευσης τις παραιτήσεις τους καταθέτοντας παράλληλα κάποια παράπονα για τα όσα λέγονται από μερίδα φιλάθλων.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Κώστας Κιμουλιάτης ανάμεσα σε άλλα πρότεινε να αναλάβει επικεφαλής ο Ιωσήφ Μερτύρης ο οποίος έως τώρα δεν είχε επίσημα κανένα ρόλο αλλά συμμετείχε οικονομικά και διοικητικά να αναλάβει συνεπικουρούμενος από το παρών Δ.Σ. Συζητήθηκαν κάποια άλλα θέματα ήσσονος σημασίας και ύστερα στο βήμα ανέβηκε ο Ιωσήφ Μερτύρης ο οποίος μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την απόφαση του να αναλάβει την ομάδα και με στόχο το πρωτάθλημα .Ζήτησε από τους Αργείους να στηρίξουν την ομάδα προκειμένου να πάει ψηλά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.