12/31/2015 05:25:00 μ.μ.
0
Το 2015 ήρθε με πολλές προοπτικές και ελπίδες οι οποίες όμως δεν ευοδώθηκαν . Ήταν μια χρονιά απρόβλεπτη και δύσκολη , με την όποια αξιοπιστία της πολιτικής να καταβαραθρώνεται, αφού ακόμη και αυτή η ελπίδα, που αποτελεί για τους ανθρώπους το τελευταίο καταφύγιο για το μέλλον τους, εμπορεύθηκε και διαψεύστηκε με τον χειρότερο τρόπο .
Η μεμψιμοιρία όμως και η πολιτική κριτική ίσως δεν είναι κατάλληλες για αυτές τις μέρες και επειδή είμαι φύση αισιόδοξη ελπίζω και εύχομαι το 2016 να είναι η χρονιά αναγέννησης που περιμένει η πατρίδα μας και η εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία να είναι το εφαλτήριο που θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση.
Εύχομαι προσωπικά στον καθένα , με αισιοδοξία και χαμόγελο , στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή να επιτύχει τους στόχους του και όλοι μαζί να δουλέψουμε για ένα καλλίτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας .
Τις καλλίτερες ευχές μου σε όλους και όλες .
Υγεία , Αγάπη , Ευτυχία !

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.