2/06/2015 07:16:00 μ.μ.
0
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΒΑΤΣΙΟΣ
Ο Αριστείδης Βάτσιος είναι ο διαιτητής ο οποίος θα σφυρίξει το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και την Κορωνίδα Κοιλάδας, με βοηθούς τους αξιόλογους Καραγιώργο και Αργυρόπουλο.

O πολλά υποσχόμενος διαιτητής Football League και από την νέα σαιζόν οι πληροφορίες λένε ότι θα σφυρίζει στα σαλόνια της Super League, επιλέχθηκε να διευθύνει το ντέρμπι της Αργολίδας.
Γιατί επιλέχθηκε ο κ. Βάτσιος από άλλον σύνδεσμο και όχι διαιτητής από την Αργολίδα θα ρωτήσει κάποιος. Η απάντηση είναι  ότι σε αυτά τα παιχνίδια λογικό είναι να τα σφυρίζουν αξιολογημένοι διαιτητές. Την Κυριακή λοιπόν λόγω κολλημάτων αλλά και συγκυριών ( π.χ δεν μπορεί να παίξει ο ίδιος διαιτητής που είχε σφυρίξει παιχνίδι μίας εκ των δύο ομάδων την προηγούμενη Κυριακή) το ματς θα διευθύνει το ανερχόμενο αστέρι της διαιτησίας  όπως πολλοί τον αποκαλούν Αριστείδης Βάτσιος αφού οι ντόπιοι διαιτητές δεν μπορούν.


Σχόλιο αρθρογράφου: Κανείς δεν άγιασε  στον τόπο του!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.