2/02/2015 10:08:00 μ.μ.
0
Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 7:00 μ.μ. στο κτίριο «Θούθουλα» στο Κρανίδι, η Δημοτική Φιλαρμονική Ερμιονίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, μέσα σε γιορτινό και ευχάριστο κλίμα.


Παρουσία του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή, του πρώην Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Καμιζή, του Προέδρου του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης κ. Δημήτρη Βαρσόπουλου και πλήθους μαθητών και γονέων, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας κ. Μήτσου Κυριακή καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και παρουσίασε στην συνέχεια το έργο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ερμιονίδας από την εποχή που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα. Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους μαθητές και τους δασκάλους της Δημοτικής Φιλαρμονικής και αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι σε όλους τους μαθητές.


Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στους στόχους και στην προσπάθεια αναβάθμισης της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ερμιονίδας που συντελείται το τελευταίο διάστημα. Ευχαρίστησε τους μαθητές και τους τρεις δασκάλους της Φιλαρμονικής (κ. Στάθη Αρβανίτη, κ. Δήμητρα Τούσσα και κ. Τάκη Μανιάτη) και αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στους μαθητές της Φιλαρμονικής που δίνουν φέτος Πανελλαδικές εξετάσεις.


Τέλος πήραν τον λόγο και απηύθυναν ευχαριστίες και ευχές, ο πρώην Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Καμιζής, ο πρώην Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας κ. Νίκος Παπάς και ο Πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης κ. Δημήτρης Βαρσόπουλος.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.