2/07/2015 11:15:00 μ.μ.
0

Ο Δήμος Άργους - Μυκηνών από το Σεπτέμβριο μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου κ. Αχιλλέα Μπαντανά στο Σύλλογό μας, ζήτησε τη συνεργασία μας ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο των αδέσποτων στο Άργος.
Το ενδιαφέρον του αντιδημάρχου είναι μεγάλο και η μέχρι στιγμής επικοινωνία μαζί του άψογη.
Μετά από πρόταση δική μας παράγγειλε και προμηθεύτηκε 20 ταΐστρες ώστε να μπορούν να σιτίζονται τα αδέσποτα του Δήμου μας. Επίσης ενέκρινε την στείρωση 35 θηλυκών και 4 αρσενικών σκύλων, καθώς και τον παράλληλο εμβολιασμό τους, τα οποία και έχουν ήδη πραγματοποιηθεί από τον Αύγουστο έως σήμερα.
Προμηθεύτηκε τροφή (την οποία μας έκλεψαν όπως γνωρίζετε μαζί με τσουβάλια από δωρεές δικές σας), και είναι στη διαδικασία ώστε να παραγγείλει νέες τροφές.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μπαντανά, για την πολύτιμη βοήθειά του!
Εσείς μπορείτε να μας βοηθήσετε με δύο τρόπους:
α) να μας προτείνετε σημεία στην πόλη ώστε να τοποθετηθούν οι ταϊστρες (ασφαλή σημεία ώστε να μην κινδυνεύουν να κλαπούν ή να μπουν φόλες)
και β) όποιος μπορεί να αναλάβει τον ανεφοδιασμό τους καθώς εμείς με τα συνεχή περιστατικά και τα λιγοστά άτομα που είμαστε, αδυνατούμε.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.