2/09/2015 01:29:00 μ.μ.
0

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος παιδικός αποκριάτικος χορός των μικρών μαθητών του Λυκείου Ελληνίδων Άργους.

Η αίθουσα του Λυκείου Ελληνίδων πλημμύρισε από στολές, χρώματα, Ζορό, καουμπόυς, μαγισσούλες και νεράιδες.

Τα παιδάκια, χαρούμενα και ντυμένα με αποκριάτικες στολές, πέρασαν ένα θαυμάσιο απόγευμα παίζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας σε παραδοσιακούς ρυθμούς της αποκριάς.

Τους κράτησε επίσης συντροφιά ο κλόουν Κωνσταντίνα, διασκεδάζοντάς τα με πρωτότυπα παιγνίδια και τραγούδια, όπου όλοι συμμετείχαν με χαρά.

Μετά από τους παραδοσιακούς χορούς και τα παιγνίδια, οι μικροί μας φίλοι τίμησαν δεόντως τον μπουφέ, όπου τους σερβίρονταν αναψυκτικά και εδέσματα, ετοιμασμένα από τις κυρίες του Λυκείου, ενώ στην συνέχεια άκουσαν την παιδική χορωδία του συλλόγου μας, υπό την διεύθυνση της Αλεξάνδρας Κωστάκη, να τραγουδάει με πολύ κέφι παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια της αποκριάς, που θύμιζαν άλλες εποχές, τότε που ο κόσμος έβγαινε αυθόρμητα στους δρόμους για να χορέψει.

« Έλα, βρε Χαραλάμπη, να σε παντρέψουμε,
να φάμε και να πιούμε και να χορέψουμε».

Και του χρόνου !






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.