2/09/2015 07:14:00 μ.μ.
0

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 στο ΔΑΚ Ναυπλίου μεταξύ της ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας και των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Εθνικού.
 
 
Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια της επανασύστασης της ομάδας ποδοσφαίρου της Α.Δ. Αργολίδας .Η φιλοξενούμενη ομάδα τίμησε από την μεριά της τον Αστυνομικό διευθυντή Αργολίδος σαν παλιό παίχτη του Εθνικού αλλά και τον Γιάννη  Αντωνόπουλο για την προσφορά του στο Αργολικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.
 
 
Επίσης ο κ.Ιωαννίδης τίμησε τον Γιάννη Ματζουράνη , τον Εθνικάρα, σαν τον πιο πιστό αλλά και καλύτερο φίλαθλο της Ελλάδας, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.
 
 
 
 
Να παρακολουθήσουμε τι δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης, ο Γιάννης Αντωνόπουλος αλλά και ο ΕΘΝΙΚΑΡΑΣ στην κάμερα του parapolitikaargolida.gr.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.