2/09/2015 05:36:00 μ.μ.
0

Τη σημασία της αλληλεπίδρασης των νέων της Ευρώπης, στο επίπεδο των εμπειριών και των νέων προτάσεων για την απασχόληση στην Ευρωπαϊκή οικογένεια πρόταξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, υποδεχόμενος τους μαθητές και καθηγητές από την Ιταλία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία, την Ισπανία και τη Ρουμανία που συμμετέχουν μαζί με το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης στο πρόγραμμα Erasmus + “Employability : A challenge for youth – Dreams and Reality”, (Απασχόληση : Μία πρόκληση για τη νεολαία - Όνειρα και πραγματικότητα).

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου χαρακτήρισε την Πελοπόννησο μια ιδιαίτερα δυναμική περιφέρεια, με πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα και φυσικές ομορφιές και εξήρε τη σημασία των συνεργασιών αυτών που λειτουργούν ευεργετικά στην εξωστρέφεια και την αναγνωρισιμότητά της.

Ο κ. Τατούλης υπογράμμισε επίσης τη σημασία του κινήματος του Αρκαδισμού για τη συγκρότηση της Ευρωπαϊκής κουλτούρας, αλλά και τα πρόσφατα αρχαιολογικά δεδομένα, που κατατάσσουν την Πελοπόνησο στις σημαντικότερες περιοχές παλαιοντολογικού και παλαιοανθρωπολογικού ενδιαφέροντος της Ευρώπης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Βασίλειος Σιδέρης, Κωνσταντίνα Νικολάκου και Θεοφάνης Στεφανόπουλος, ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου κ. Βασίλειος Μπιστόλας, η Υποδιευθύντρια και υπεύθυνη του προγράμματος κα Ελένη Σπυροπούλου και μαθητές και καθηγητές από τις χώρες που συμμετέχουν στο Erasmus + “Employability : A challenge for youth – Dreams and Reality”.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.