2/03/2015 10:21:00 μ.μ.
0

Το εργαστήρι είναι βιωματικό και έχει ως στόχο να δημιουργήσουν τα παιδιά μια πολιτεία με τις δικές της αξίες, τους δικούς της νόμους, μέσα από το Θεατρικό Παιχνίδι και τις Τεχνικές της Δραματικής Τέχνης στην Εκπαίδευση.

Αγαπημένα μας παιδιά σάς περιμένουμε γιατί χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας και τις ιδέες σας. Θέλουμε να φτιάξουμε πολιτείες καλύτερες, πολιτείες με χρώμα, πολιτείες όπου όλοι θα ζουν αρμονικά. Θα παίξουμε, θα μεταμορφωθούμε σε ζώα, ζώα γνωστά και ζώα περίεργα, θα ανακαλύψουμε την κίνηση και τη φωνή τους, θα φτιάξουμε μάσκες, θα τις φορέσουμε και όλοι μαζί θα χτίσουμε την πόλη μας, μια πόλη υποδειγματική ακόμα και για τούς ανθρώπους.

Το εργαστήριο θα εμψυχώσουν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές Κωνσταντίνα Μάρα και Γιώργος Μάρδας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ώρα 18.30 .
ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΗΔΑΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΝΑΥΠΛΙΟ

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή με γραπτό μήνυμα στα τηλέφωνα: 6976913192 και 6972906642

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.