2/05/2015 02:12:00 μ.μ.
0
Η Ε.Π.Σ. Αργολίδος, η Διοικητική Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι Δήμοι Ναυπλίου, Άργους–Μυκηνών, συνδιοργανώνουν το 10ο ATREUS PREMIER CUP στην περιοχή της Αργολίδας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με σύμβουλο οργάνωσης την JAG WINNING SPORTS.
Το πασχαλινό τουρνουά θα διεξαχθεί στην Αργολίδα από το Σάββατο 4 έως και τη Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 400 νέων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Στις ομάδες που θα συμμετάσχουν θα δοθεί η ευκαιρία να αντιμετωπίσουν ορισμένους από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχουν γεννηθεί από τα έτη 1999 έως και το 2007.

Την επιτυχή δεκαετή και αδιάλειπτη διεξαγωγή του Τουρνουά, έχουν επισφραγίσει με την συμμέτοχη τους όλα αυτά τα χρόνια η Εθνική ομάδα παίδων της Ολλανδίας, η Arsenal FC, η RCD Espanyol, ηVolendam FC από την Ολλανδία, η Nottingham Forest, η TSV 1860 Munchen, καθώς και σύλλογοι από την Ρουμανία, την Κύπρο, την Κροατία και την Αλβανία, και από Ελληνικής πλευράς ο Ολυμπιακός,

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.