2/05/2015 10:57:00 π.μ.
0

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας στο πλαίσιο των αποκριάτικων εορταστικών εκδηλώσεων 2015 διοργανώνει καρναβάλι την Κυριακή 22/2/2015 που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αγορά του Λεωνιδίου.

Η έναρξη θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής και θα ολοκληρωθεί το βράδυ. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πορεία αρμάτων και συγκέντρωση καρναβαλιστών στην πλατεία.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος ζητάει προσφορά για: Ηχητική κάλυψη πορείας καρναβαλιού στην κεντρική αγορά (από την γωνία καφενείου Μπούμπη έως και την πλατεία 25ης Μαρτίου) Ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης που θα ακολουθήσει στην πλατεία 25ης Μαρτίου Disc Jockey για την εκδήλωση στην πλατεία.

Για την ηχητική κάλυψη ο Δήμος θα προχωρήσει με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, στην καλύτερη προσφορά όσον αφορά τόσο την τιμή, όσο και την τεχνική αξιολόγηση με βάση τα ηχητικά εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν για να καλυφθούν όσο το δυνατό καλύτερα οι εκδηλώσεις.

Στο φάκελο της κάθε προσφοράς είναι απαραίτητο να συμπεριλαμβάνεται λεπτομερώς τι θα χρησιμοποιηθεί για να καλυφθεί η εκδήλωση π.χ. καλώδια, ενισχυτές, ηχεία κλπ.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εκδηλώσεις και το πρόγραμμα μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2757360209 Μανωλάκου Σταυρούλα τμ. προμηθειών.

Παρακαλούμε οι προσφορές να γίνουν πολύ αναλυτικά και να συμπεριλαμβάνουν και ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν την προσφορά τους έως τις 12/2/2015 στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.