4/30/2012 01:30:00 π.μ.
2



 Ο άνθρωπος κλειδί για όλες τις μελέτες που εκπονεί ο Δήμος, 
αυτός που άγεται και φέρεται  ως Γενικός  Γραμματέας του Δήμου χωρίς όμως να είναι!
 Γιατί άραγε κύριε Δήμαρχε δεν κάνατε την πρόσληψη του; 
Μήπως υπάρχει κάποιο νομικό πρόβλημα; 
Αυτό όμως που κατάλαβα είναι ότι τον έχω αδικήσει τον άνθρωπο αφού επί περίπου ένα χρόνο "εργάζεται" χωρίς αμοιβή ή αν αμείβεται και απλά εγώ δεν το έχω προσέξει!
 Αυτός ο ευπατρίδης λοιπόν αγνώστου άλλων στοιχείων κύριος Γιώργος Φώτης έμαθα ότι θα "φύγει" από το Άργος αλλά όμως το "μυαλό" του θα είναι εδώ. 
Προτείνω να του δώσουμε το χρυσό κλειδί της πόλης εκτός και αν λόγω του γεγονότος ότι είναι γενικός κουμανταδόρος στον Δήμο το απονείμει μόνος του στον εαυτό του για την "μεγάλη του προσφορά" στον τόπο μας. 
Με τα σχολεία τι έγινε τελικά τα κατάφερε ο Γιώργος Φώτης , μπα δεν θα τα κατάφερε γιατί όπως έγραφαν στο blog του Δημάρχου αν δεν τα καταφέρει με τα σχολεία θα τον διώξει.
 Αν και εδώ αδικείται θα έλεγα μιας και τα κατάφερε με τα σχολεία, δεν έχει σημασία αν ήταν τα ήδη υπάρχοντα ούτως ή άλλως η δουλειά που έκανε σχολεία αφορούσε. 
Περιμένω να μας βγάλει και το "μαντήλι" του φίλε Δημήτρη αλλά μπα μάλλον είναι μαντηλάκι ,
 και εδώ έπεσες έξω Δημήτρη μου;
Σ.Π.

2 comments:

  1. Το ίδιο κάνει εδώ κ 4 χρόνια στον Δήμο Νισυρου...αφιλοκερδως...!!!! αλλά η Δημοτική Αρχή τον προστατεύει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο εδω εφυγε με κλωτσιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.