11/04/2018 12:25:00 π.μ.
1
Με μεστό λόγο όπως ήταν αναμενόμενο ο Παναγιώτης Νίκας πραγματοποίησε την πρώτη του παρουσία στην Αργολίδα στη Νομαρχιακή Συνέλευση της Ν.Δ.  Λέγοντας λίγα λόγια αλλά έχοντας να παρουσιάσει πρόγραμμα εφικτό για την Αργολίδα και πραγματοποιήσιμο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έδωσε το στίγμα για το πως θα πορευτεί μέχρι τις εκλογές
. Όπως τόνισε προσβλέπει "σ΄έναν έντιμο και πολιτισμένο αγώνα, έναν αγώνα προγραμμάτων και διαλόγου, σε έναν αγώνα ιδεών και αλληλοσεβασμού, χωρίς οικονομικές σπατάλες, χωρίς πληρωμένα παπαγαλάκια, χωρίς τον ορυμαγδό των ψεύτικων ειδήσεων με τις οποίες γίνετε μια προσπάθεια διαστροφής μιας οδυνηρής πραγματικότητας."
Ο Παναγιώτης Νίκας συνέχισε με ευθείες βολές εναντίον της περιφερειακής αρχής Τατούλη και με προσωπική αναφορά και στην περιφερειακή σύμβουλο Ελένη Παναγιωτοπούλου, της οποίας προκάλεσε εμφανή αμηχανία , αν και  παραμένει στην παράταξη Τατουλη αφού ακόμη δεν έχει ανεξαρτητοποιηθεί. Φυσικά η περιφερειακή σύμβουλος του Πέτρου Τατούλη δεν αντέδρασε , συμφωνώντας δια της σιωπής  με τα όσα καταλόγισε ο Παναγιώτης Νίκας στον Πέτρο Τατούλη και την παράταξη του.

Ηχηρή η παρουσία της παράταξης Καμπόσου , οι οποίοι ουσιαστικά ήταν το 2/3 των παρεβρισκόμενών .
Η βραδιά έδειξε πως η υποψηφιότητα Νίκα έχει δυναμική και έχει βγάλει και πολλές ειδήσεις και παραπολιτικά ...














































































































































1 comments:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.