9/12/2018 07:25:00 μ.μ.
0

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Χθες, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, συγκροτήθηκε σε σώμα το Περιφερειακό Γραφείο (Περιφερειακή Επιτροπή) Πελοποννήσου του Κινήματος Αλλαγής. Η σύνθεση του έχει ως εξής:

Συντονίστρια: Καπογιάννη Κωνσταντίνα (Γραμματέας ΝΕ Αρκαδίας)

Αναπληρωτής Συντονιστής: Κουτσογιάννης Λεωνίδας(Γραμματέας ΝΕ Αργολίδας)

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

Περιφερειακού Πολιτικού Εργαστηρίου: Κουτσογιάννης Λεωνίδας (Γραμματέας ΝΕ Αργολίδας) Αναπληρώτρια: Σαραντοπούλου Διαμάντω (Αν. Γραμματέας ΝΕ Αρκαδίας)

Κεντρικού Πολιτικού Προγράμματος

στην Περιφέρεια: Ανδριανόπουλος Δημήτρης(Γραμματέας ΝΕ Μεσσηνίας) Αναπληρωτής: Τσώνης Αντώνης (Αν. Γραμματέας ΝΕ Μεσσηνίας)

Επικοινωνίας: Αγγελόπουλος Δημήτρης(Γραμματέας ΝΕ Κορινθίας) Αναπληρωτής: Σαϊσανάς Άρης (Αν. Γραμματέας ΝΕ Κορινθίας)

Περιφερειακού & Αναπτυξιακού Σχεδιασμού: Κουφός Νίκος(Γραμματέας ΝΕ Λακωνίας) Αναπληρωτής: Πουλικάκος Βασίλης (Αν. Γραμματέας ΝΕ Λακωνίας)

Η επιτροπή συγκροτήθηκε με την παρουσία του υπεύθυνου Πελοποννήσου και μέλους της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής Αποστολόπουλου Τάσου και του μέλους της ΚΠΕ ΡέκκαΧάρη.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια αμφίδρομη και ειλικρινή επικοινωνία μεταξύ Κινήματος, Φορέων και πολιτών σε επίπεδο περιφέρειας. Δέσμευση όλων η συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια διαμόρφωσης πολιτικών προτάσεων για την ανεύρεση δίκαιων λύσεων στο σημερινό πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο. Απέναντι στις επικοινωνιακές τακτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα εμείς θα απαντήσουμε με το σχέδιο «Ελλάδα». Γιατί τα προβλήματα δεν λύνονται με λαϊκισμό και μικροπολιτικά παιχνίδια. Τα προβλήματα λύνονται με πολιτικές που συμπληρώνουν ένα γενικότερο σχέδιο και οδηγούν σε ένα υλοποιήσιμο όραμα.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.