12/09/2017 02:28:00 μ.μ.
0
Επεισόδια σε καταυλισμό ΡΟΜΑ στο Άργος - Καταστηματάρχης καταδίωξε δράστη κλοπής - Επέμβαση της αστυνομίας
Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στις 12:30 μ.μ. το μεσημέρι στο καταυλισμό των ΡΟΜΑ στη Νέα Κίο στην τοποθεσία Καρακάξα που βρίσκεται στο ύψος της ALFA ROMEO στον δρόμο Νέας Κίου - Άργους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ΡΟΜΑ πραγματοποίησε κλοπή στη Νέα Κίο και τράπηκε σε φυγή ενώ τον ακολούθησε ο ιδιοκτήτης  ειδοποιώντας συγχρόνως την αστυνομία.

Ο δράστης της κλοπής για να αποφύγει την καταδίωξη και να γλυτώσει την σύλληψη μπήκε μέσα στον καταυλισμό, όπου οι υπόλοιποι ΡΟΜΑ θέλησαν δημιουργώντας σύγχυση να τον προφυλάξουν από τον ιδιοκτήτη που τον καταδίωκε.

Σχεδόν άμεσα έφθασε και η αστυνομία με ισχυρή δύναμη από το Άργος και το Ναύπλιο όπου ακολούθησε ένταση μεταξύ των ΡΟΜΑ και του ιδιοκτήτη του καταστήματος με την αστυνομία να προχωρεί σε προσαγωγές αρκετών ατόμων στο αστυνομικό τμήμα.    


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.